Hyppää sisältöön
Takaisin listaukseen
Järvenpääkirjoitus

Mestariyhtiöiden blogi: Uudet tilat luovat uusia mahdollisuuksia

Mestariyhtiöt muuttivat tammikuussa uusiin tiloihin Bulevardikortteliin Sibeliuksenkatu 8:aan. Muuton hässäkät ovat takana päin ja tilat alkavat pikkuhiljaa tulla meille kaikille tutuiksi.

Kolmannesta kerroksesta löytyvät asiakaspalvelutilamme Järvenpää-infon yhteydestä ja seitsemännessä kerroksessa työskentelevät sekä Mestariasuntojen että Mestaritoiminnan eri yksiköt lukuun ottamatta Mestaritoiminnan kiinteistöhuollon työntekijöitä, joiden toimitilat löytyvät edelleen Levysepänkadun hallilta.

Uudet tilat eivät ole meille pelkästään tilakysymys, vaan olemme ottaneet sen mahdollisuutena luoda entistä parempaa yhteistä toimintakulttuuria. Yhdessä tekemisen idea luo pohjaa hyvälle työilmapiirille, jonka merkitys työmarkkinoilla on entistä suurempi.

Työtyytyväisyyskyselyissä molemmat yhtiöt ovat saaneet erinomaisia arvosanoja. Erityisen merkittävää on, että henkilöstö kokee talossa vallitsevan auttamiskulttuurin. Yhdessä tekemiselle on siis olemassa hyvä pohja, mutta samaisten kyselyiden perusteella tiedämme, että parantamisen varaa on. Työtyytyväisyys ei ole koskaan kiveen kirjoitettu asia, vaan sen tiimoilta pitää tehdä jatkuvaa työtä.

Tulemme tänä vuonna lisäämään henkilöstön mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhönsä. Kehitämme muun muassa budjetointia enemmän osallistavaksi. Tulospalkkiojärjestelmää olemme jo työstäneet yhdessä tekemisen ideaa tukevaksi.

Työskentelytapamme ovat muuttuneet myös etätyön osalta. Siitä on tullut toiminnassamme uusi normaali, minkä vuoksi Bulevardikorttelin toimitiloissa ei tarvita kaikille kiinteitä työpisteitä. Digitalisaation ja vakiintuneiden etätyöskentelytapojen myötä pystymme toteuttamaan palveluitamme hyvin kattavasti etänäkin.

Asiakkaille suunnattuja sähköisiä palveluita kehitetään tulevaisuudessakin, jotta asiointi olisi mahdollisimman vaivatonta ja nopeaa. Emme silti unohda henkilökohtaista palvelua, minkä kautta pystymme luomaan parhaimmillaan erinomaista palvelua. Mikään sähköinen asiointi ei voi korvata ihmisen ihmiselle antamaa henkilökohtaista palvelua tarvittaessa.

Etätyö antaa myös työntekijöille mahdollisuuden sovittaa yksityiselämä ja työ paremmin yhteen. Sekin antaa meille kilpailuedun tämän päivän työmarkkinoilla.

Uusissa tiloissa toimimme myös entistä enemmän muiden toimijoiden kanssa ja olemme tiiviimmin yhteydessä myös järvenpääläisiin, jotka asioivat muissa kaupungin palvelupisteissä Järvenpää-infossa. Toivottavasti sen myötä Mestariasunnot että Mestaritoiminta mielletään jatkossa entistä paremmin kaikkien järvenpääläisten palveluntuottajiksi niin kuin asia on. Molemmat yhtiöt tekevät yhteistä hyvää kaikkien järvenpääläisten eduksi.

Tomi Harju

Mestariyhtiöiden talous- ja henkilöstöjohtaja


Blogi on julkaistu alun perin Mestariyhtiöiden sivuilla.

Kirjoittaja:

Tomi Harju

Kirjoittaja:

Tomi Harju

Footer is loading...