Hyppää sisältöön
Takaisin listaukseen
Järvenpääkirjoitus

Pidetään yhdessä huolta juurista ja siivistä

Lämpimät kiitokset saamastani luottamuksesta, jonka voimin tulin valituksi Järvenpään kaupunginjohtajan virkaan. Olen siitä vilpittömästi onnellinen ja otettu, uuden äärellä innostunut. Olen ilahtunut ja liikuttunutkin saamistani lukuisista onnentoivotuksista. Kiitos jokaiselle!

Järvenpäässä on tehty hyvää työtä, jota haluan uudessa roolissani tukea koko yhteisöämme jatkamaan. Kaupunkilaiset, kaupungin työntekijät ja luottamushenkilöt voivat yhdessä rakentaa meidän kaikkien näköistä kaupunkia, jossa järvenpääläisellä on turvalliset juuret ja kantavat siivet.

Toivon, että myös tuleva aika on täynnä kohtaamisia ja tekemistä. On tärkeää, että rakennamme kaupunkia hyvässä hengessä, yhdessä ja toisiamme arvostaen – silloin erilaiset mielipiteet rikastavat ajatteluamme, eivät haavoita tai loukkaa.

Tärkeä yhteinen tehtävämme on pitää huolta toisistamme ja erityisesti niistä, joiden omat voimat ovat vähissä. Tämä huolenpito on osa järvenpääläisyyttä: Järjestötoiminta on aktiivista ja virinnyt nopeasti auttamaan lähimmäisiä yllättävissä tilanteissa. Työssä kollegan apu, kiitos tai yhteinen nauru kannattelevat raskaiden hetkien yli. Päätöksentekokyky kiperissä, ristiriitaisissa tilanteissa on huolenpitoa ja vastuunkantoa sekin.

Järvenpään taloustilanne asettaa tällä hetkellä monille valinnoillemme laidat. Järvenpää on hieno kaupunki, josta on oikeus olla ylpeä. Vireä kaupunkielämä ja vahvat kulttuurijuuret tuottavat meille ainutkertaisen Järvenpään: Nykypäivän rakentuva kaupunki on yhtä aikaa uskottavasti suomalaisen kulttuurin synnyinsija, metropolialueen sykkivä pohjoinen keskus ja osa Tuusulanjärven rantamaisemaa. Laitojen estämättä Tuusulanjärven yllä kuitenkin tuikkivat tähdet.

Sydämellisesti kiitos. Sydämellisesti tervetuloa yhteiselle polulle.

Iiris Laukkanen
Vt. kaupunginjohtaja, hallintojohtaja
Tuleva kaupunginjohtaja
Järvenpään kaupunki

Kirjoittaja:

Iiris Laukkanen

Kirjoittaja:

Iiris Laukkanen

Footer is loading...