Hyppää sisältöön
Takaisin listaukseen

Mikä on JäPS:in merkitys kaupungin yhteisöllisyyden luojana sekä lasten ja nuorten urheilun edistäjänä?

Järvenpään Palloseura JäPS on merkittävä urheilun lähettiläs Järvenpäässä. Jaksossa tutustaan JäPS:in tavoitteisiin ja toimintaan kaupungissa.

JäPS:in tapahtumakoordinaattori Sofi Heikkilä, JäPS:in miesten edustusjoukkueen kapteeni ja keskuspuolustaja Roope Autio sekä JäPS:in edustusjoukkueen tiedotus- ja mediatiimiläinen Kalle Kurittu. Kuva: Ari Minadis.

Kuuntele jakso:

JäPS järvenpääläisen yhteisöllisyyden luojana (SoundCloud)

JäPS järvenpääläisen yhteisöllisyyden luojana (Spotify)


Miten Järvenpään Palloseura JäPS rakentaa yhteisöllisyyttä Järvenpäässä tai edistää lasten ja nuorten urheilua, kuinka seura muuten liikuttaa ja millaista yhteistyötä se haluaa kaupungin eri toimijoiden kanssa tehdä? Näistä aiheista keskustellaan Järvenpääpuheessa JäPS:in tapahtumakoordinaattori Sofi Heikkilän, JäPS:in edustusjoukkueen tiedotus- ja mediatiimiläisen Kalle Kuritun sekä JäPS:in miesten edustusjoukkueen kapteeni ja keskuspuolustaja Roope Autio. Haastattelijana toimii viestinnän erityisasiantuntija Ari Minadis.

– Joukkueemme ovat seuran sisällä omia yhteisöjään. Näiden pienten yhteisöjen kautta on helppo kasvattaa omaa verkostoaan uuteen kotikaupunkiin muuttaessa, Heikkilä kertoo.

– Seura on tehnyt inklusiivisuudessa hyvää työtä. Harrastusmahdollisuuksia löytyy lähes vauvasta vaariin ja soveltava jalkapallojoukkue erityisryhmille. Edustusjoukkueen taholta olemme enenevässä määrin tänä vuonna pyritty näkymään junnuikäluokkien toiminnassa, kuten käyty harjoituksissa pelaajavierailuilla ja muissa seuran tapahtumissa, Kurittu jatkaa.

Autio muistuttaa, että JäPS:llä on yli 1000 jäsentä.

– Kun massa on iso ja meillä on tahtoa, voimme vaikuttaa olosuhteisiin. JäPS on saanut rakennettua hienot harjoitusolosuhteet, jotka ovat Suomen mittakaavassa poikkeukselliset tämänkokoiselle seuralle.

Jakson lopussa tutustutaan lisää JäPS:in tulevaisuuden suuntaan ja suunnitelmiin sekä Aution uraan ja näkemyksiin pelaajana.

Footer is loading...