Hyppää sisältöön
Takaisin listaukseen

Millainen on nuorten Järvenpää?

Järvenpäässä asui vuoden 2022 lopussa tarkalleen 4957 15–24-vuotiasta nuorta. Millainen kaupunki Järvenpää on nuorten kannalta ja millaisia mahdollisuuksia se tarjoaa?

Nuorisopalveluiden kesätyöntekijä Erika Kankkunen (vas.), vastaava nuorisotyöntekijä Noora Salo, viestinnän kesätyöntekijä Tuure Lindblad ja nuorisovaltuutettu Sami Ollinmäki. Kuva: Ari Minadis.

Kuuntele jakso:

Nuori, pitäiskö sun muuttaa Järvenpäähän? (SoundCloud)

Nuori, pitäiskö sun muuttaa Järvenpäähän? (Spotify)


Järvenpääpuheessa lauteille pääsevät tänään nuoret, kun Järvenpäästä nuorten paikkana ovat keskustelemassa Järvenpään nuorisovaltuutettu Sami Ollinmäki, nuorisopalvelujen kesätyöntekijä Erika Kankkunen sekä vastaava nuorisotyöntekijä Noora Salo. Keskustelun vetäjänä toimii viestinnän kesätyöntekijä Tuure Lindblad.

Jakson teemoina ovat niin uudet kuin nykyiset järvenpääläiset nuoret, sekä heidän harrastus- ja vaikutusmahdollisuutensa, hyvinvointinsa, osallisuutensa ja viihtyvyytensä Järvenpäässä. Jaksossa myös kysytään, miten Järvenpään monipuolisia mahdollisuuksia voisi kehittää nuorten näkökulmasta, onko nuorilla tulevaisuutta kaupungissa ja miten kaupunkiin saataisiin lisää nuoria?

Lisätietoa nuoriin liittyvistä teemoista löytyy Järvenpään kaupungin verkkosivuilta osiosta Vapaa-aika ja harrastaminen ja Nuorten palvelut sekä Facebook-sivuilta Nuorten Järvenpää.

Footer is loading...