Hyppää sisältöön
Takaisin listaukseen

Millaisia työmahdollisuuksia Järvenpäässä on?

Tilastokeskuksen tuoreimpien tietojen mukaan Järvenpäässä on työvoimaa yhteensä 23 000 henkeä ja koko työssäkäyntialueella jopa yli 900 000. Tällä kertaa selvitellään, millainen ja miten houkutteleva työkaupunki Järvenpää oikein on.

Palvelussuhdepäällikkö Mika Lindgren (vas.), ATA Henkilöstöpalveluiden Järvenpään toimipisteen yksikön päällikkö Elina Petäjäniemi ja Business Järvenpään asiakkuuspäällikkö Heidi Torvinen. Kuva: Ari Minadis.

Kuuntele jakso:

Löytyykö Järvenpäästä töitä? (SoundCloud)

Löytyykö Järvenpäästä töitä? (Spotify)


Järvenpääpuheessa tutustutaan tarkemmin työntekoon Järvenpään kaupunkiorganisaatiossa ja kaupungissa laajemmin. Vieraina ovat palvelussuhdepäällikkö Mika Lindgren, Business Järvenpään asiakkuuspäällikkö Heidi Torvinen ja ATA Henkilöstöpalveluiden Järvenpään toimipisteen yksikön päällikkö Elina Petäjäniemi. Haastattelijana toimii viestinnän asiantuntija Ari Minadis.

Ensimmäisellä puoliskolla keskitytään työskentelyyn kaupunkiorganisaatiossa, työ- ja organisaatiokulttuuriin, uusien työntekijöiden rekrytointiin sekä kaupunkistrategiaan työntekijöiden tukena. Mihin kaupunkiorganisaatiossa työskentelevät ovat tyytyväisiä työssään?

Jälkimmäisellä puoliskolla keskustellaan Business Järvenpään laatiman yritys- ja elinkeino-ohjelman työllistämistavoitteista myös kansainvälisen työvoiman osalta. Entä millaisia tavoitteita ATA:lla on ja miten Järvenpäähän saataisiin houkuteltua lisää osaavaa työvoimaa? Jakson lopuksi selviää, millaiselta Järvenpää näyttää tulevaisuuden työkaupunkina niin työntekijöiden kuin työnantajien kannalta.

Lisätietoa työpaikoista löytyy Järvenpään kaupungin sivuilta osiosta Hae meille töihin.

Tietoa Järvenpäässä yrittämisestä löytyy Business Järvenpään sivuilta. Työnhakijoita ja yrityksiä palvelee myös ATA Henkilöstöpalvelut.

Footer is loading...