Hyppää sisältöön

Järvenpääläinen Bistro en Place on nyt Chaîne des Rôtisseurs -ravintola

Kilpi-menun herkullinen jälkiruoka.

Chaîne des Rôtisseurs on maailman vanhin gastronominen järjestö. Sen ravintoloille myöntämä kilpi on osoitus laadusta, ammattitaidosta ja gastronomian vaalimisesta. Järvenpään aseman vieressä sijaitseva Bistro En Place sai tämän tunnustuksen viime keskiviikkona 24.9.2025.

Chaîne des Rôtisseurs toimii 75 maassa ja Suomessa sen toiminta on erittäin vilkasta. Järjestö yhdistää intohimoiset ruoka- ja viiniharrastajat ja taidokkaat ravintola-alan ammattilaiset.

Kolme vuotta sitten perustettu Bistro En Place on Keski-Uudenmaan alueen toinen ”kilpiravintola”. Chaîne des Rôtisseurs -kilpi on myös perinteisellä Tuusulan Krapihovilla.

Keskiviikon kilvenluovutusillallisilla kuultiin Bistro En Placen ravintoloitsijoiden tarinaa, josta kävi ilmi, että ravintola-ala on täynnä rakkautta ruokaan ja intohimoista kutsumusta alalle.

Tilaisuudessa puhui myös Järvenpään kaupunginjohtaja Iiris Laukkanen, joka sanoi olevansa iloinen ja ylpeä siitä, että järvenpääläinen ravintola sai näin arvokkaan tunnustuksen.

”Tämä ravintolahan on meidän tuossa vieressä kaupungin tiloissa Bulevardikorttelissa työskentelevien olohuone, sillä käymme täällä usein lounaalla”, kaupunginjohtaja kertoi.

Ravintolapäälliköt Sari Lehikoski ja Sauli Rönkkö sekä järjestön valtavouti Johanna Hornborg-Ojala.
Kaupunginjohtaja Iiris Laukkanen ja ravintolapäällikkö Sari Lehikoski.

Lue lisää ravintolan sekä Chaîne des Rôtisseurs Suomen sivuilta:

Bistro En Place

Chaîne des Rôtisseurs Finlande ry

Tahdotko jakaa jutun? Se käy kätevästi tästä!
Footer is loading...