Hyppää sisältöön

Järvenpään Opiston kuntokiekkokurssi kohottaa kuntoa ja tuo lisäbuustia päivään

Kuntoilukiekko sopii erityisesti niille, joilla on halu pelata jääkiekkoa kuntoilumielessä.

Pihlaisella on jonkin verran taitoluistelutaustaa ennestään, mutta hokkarit hän hankki pari vuotta sitten. Kuva: Mika Hagelin.

Järvenpään Opisto on järjestänyt syksyllä kuntokiekkokurssia kaikille kuntokiekosta kiinnostuneille. Kuntokiekko on kurssikuvauksen mukaan sopiva niille, jotka eivät halua osallistua virallisiin peleihin, mutta joilla on halu pelata jääkiekkoa kuntoilumielessä.. Kurssilla on mahdollista verestää vanhoja muistoja saada yhteisen harrastuksen myötä lisäbuustia päivään. Pelaajat pelaavat täysissä varusteissa ja hyvissä olosuhteissa. Kurssikerrat järjestetään Jäähalli Areenalla Järvenpäässä.

Kuntokiekkokurssille on osallistunut järvenpääläinen Sanni Pihlainen, jota jääkiekko on aina kiinnostanut.

– Ulkoilujäillä on tullut käytyä pelailemassa, mutta kausi jää yleensä niin lyhyeksi. Tämä oli superkiva juttu, että pääsee ympäri vuoden pelaamaan. Ihan huvin ja urheilun kannalta lähdin mukaan, vaikka ei kiekko ihan vielä täysin hallussa olekaan. Joka tapauksessa hyvää ja hauskaa liikuntaa!

Pihlaisella on jonkin verran taitoluistelutaustaa ennestään, mutta hokkarit hän hankki pari vuotta sitten.

– Opiston kursseja tulee aina välillä seurattua, ja nyt kun luistimetkin olivat kunnossa, innostuin heti ilmoittautumaan kurssille. Toki myöhemmin on tullut sitten vähän muitakin varusteita hankittua!

Hän kertoo suosittelevansa kurssia kaikille niille, jotka haluavat harrastaa monipuolista liikuntaa, hauskaa tekemistä arkeensa, eivätkä pelkää heittäytyä mukaan.

– Ei taidoilla niin väliä jos vain intoa riittää. Kyllä vähän jännitti mitä tuleman pitää, mutta moni hauska juttu jäisi tekemättä, jos jäisi liikaa miettimään! Ohjaaja mielellään myös antaa vinkkejä ja neuvoo perusjuttuja, joka auttaa samalla kehittymään.  

Pihlainen mainitsee, että kurssilla on mukava monipuolinen porukka eri-ikäisiä- ja tasoisia pelaajia.

– Maalivahteja kaivataan, jos halukkaita löytyisi!

Pihlaisen tarkoituksena on jatkaa myös kevään kurssilla.

Ilmoittaudu mukaan:

Kuntokiekko (syksy)
Kuntokiekko (kevät)

Kuntokiekkoa pelataan Jäähalli Areenalla. Kuva: Mika Hagelin.

Järvenpääelämää-tarinoissa esitellään järvenpääläistä elämänmenoa ja kerrotaan syvemmin kaupungissa tapahtuvista ajankohtaisista asioista.

Footer is loading...