Hyppää sisältöön

Kolme huippua

YHDESSÄ YRITTÄMISEN JÄRVENPÄÄ, KAUSI 2., OSA 10: Peak Fysion huipputiimi yhdisti osaamisensa vuosi sitten. Tänä päivänä yritys on vakiinnuttanut paikkansa kaupungin yrityskentällä palvellen aina yksittäisistä asiakkaista suurempiin seuroihin.

Yrittäjät Mikko Mattila (vas.), Neea Panschin ja Lassi Karhunen. Kuva: Kalle Särkkä.

Fysioterapia-, osteopatia-, hieronta- sekä fysiikkavalmennuspalvelua yksilöille sekä yhteisöille tarjoava Peak Fysio on verrattain nuori yritys, joka on aloittanut toimintansa Järvenpäässä vasta vuosi takaperin toukokuussa 2022. Yritys on kolmen alan ammatinharjoittajan, Neea Panschinin, Lassi Karhusen ja Mikko Mattilan, yhteisponnistus, joka siinsi ensimmäisen kerran ajatuksissa vuodenvaihteessa 2021−2022. Yrityskollegat ovat entuudestaan tuttuja toisilleen edellisestä alan työpaikasta, jossa kukin työskenteli omalla toiminimellään.

Iso osa yrityksen asiakkaista on työikäisiä tuki-ja liikuntaelinvaivoista kärsiviä sekä urheilijoita ja kuntoilijoita. Peak Fysio tekee myös paljon yhteistyötä alueen urheiluseurojen kanssa.

Järvenpäätä yrittäjäkaverukset kuvailevat yhteisöllisenä isona pienenä kylänä.

− Tutustumalla asiakkaisiin ja yrittäjiin saa parhaiten kontakteja. Mitä aidompi olet, sitä paremmin asiakkaat suosittelevat myös eteenpäin, Mattila kuvailee.

Peak Fysion yrittäjät ovat käyneet myös Business Järvenpään järjestämällä Yrittäjäaamupalalla, jossa verkostoituminen toisiin kaupungin yrittäjiin on helppoa ja matalakynnyksistä.

Kehuja saa myös Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Keuke, joka on tarjonnut yrityksen perustamisvaiheessa tukea uudelle yritykselle. Vuodenvaihteessa Keuke sparraili Peak Fysiota strategian kanssa.

− Palvelu on jouhevaa ja maksutonta meille, yrittäjät kertovat.

Välillä on mukava vaihtaa ajatuksia työkavereiden kanssa. Kuva: Kalle Särkkä.

Palveluaan Peak Fysion porukka kuvailee rentona ja ammattimaisena.

− Strategiassamme olemme pienistä suurin, mutta samalla elinvoimainen yritys, Panschin kertoo.

Tärkeää Peak Fysiolle on ennaltaehkäisevä työ terveyden ja hyvinvoinnin parissa, mutta samalla myös digitalisaation kautta kehittää erilaisia harjoitusohjelmia.

Yrittäjien omat harjoitukset jatkuvat tulevaisuudessa oppimalla lisää osakeyhtiötoiminnasta. Lisäkoulutuksia käydään myös omaa alaa koskien.

− On tärkeää pyrkiä pysymään alan harjalla. Itse toimin Metropolia Ammattikorkeakoulussa myös opettajana, josta saan lisätietoa työhöni, Karhunen täydentää.

Järvenpääläistä yrittäjyyttä Neea, Lassi ja Mikko pitävät rempseänä, aktiivisena, auttavaisena ja yhteisöllisenä.

− Eri alojen yrittäjät haluavat tukea kaupungin yhteistä yrittäjäperhettä. Täällä on hyvä yrittää.

Välillä on mukava vaihtaa ajatuksia työkavereiden kanssa. Kuva: Kalle Särkkä.

Yhdessä yrittämisen Järvenpää -yrityssarjassa käsitellään laajasti järvenpääläisiä yrityksiä ja heidän kaupungissaan tekemäänsä työtään. Yrityssarjan videoiden kautta on mahdollista nähdä harvinaista kuvaa siitä, mitä kaikkea palvelun tai tuotteen eteen tehdään. Järvenpään kaupunki tuottaa yrityssarjaa yhdessä Järvenpään Yrittäjien kanssa.

Järvenpään kaupungin ja Järvenpään Yrittäjien logo

Järvenpääkumppani-tarinoissa esitellään kaupunkimme yhteisöjä ja yrityksiä Järvenpäähengessä

Footer is loading...